menu
person

18 листопада 2019 року до закладу завітав пересувний цирковий колектив "Райдуга" м. Київ. Кумедний клоун,

вправний фокусник, швидкий жонглер та крутий "дядько-кубик"(зі слів дітей) дивували та розважали дітлахів. Весело було!!!

 група "Соняшник" зустрілися із розкішною чарівницею Осінню

 група "Квіточка" із вихователем Валерією Крилюк, презентували справжній осінній ярмарок

Зі святом Весни!

07 березня 2017 року вихованці середньої групи "Колосок" разом із своїми матусями, бабусями, сестричками та вихователем Людмилою Місько побували у "Лісовій казці". Дошкільнята звеселили усіх присутніх таночками, віршами, піснями, а казкові Кікімора, Лісовик, Колобок та Весна розвеселили гостей та малят жартами, іграми та зачарували лісовими пригодами.
Особливо зворушливим було привітання бабусі Людмили Сільвестрівни із своєю онучкою Веронікою, які виконали пісню "Мамина сорочка".
Отож, щиро вітаємо усю прекрасну половину людства із святом Весни та 8 Березня !!!

 

Святковий ранок "Мамин день"

06 березня 2017 року вихованці середньої групи "Соняшники" запросили своїх матусь, бабусь та сестричок на святковий ранок "Мамин день". Звичайно не обійшлося без пригод - пустунка Пеппі Довгапанчоха вкрала вітальні листівки, що аж прийшлося викликати на допомогу "справжнього детектива". Однак, винахідливі дошкільнята разом із вихователями Оленою Чугай та Оксаною Скібчик, знайшли вихід із ситуації та все ж таки привітали усіх присутніх із святом Весни.

Дитячий ранок "Усе для любої матусі"

Весело та святково пройшов дитячий ранок "Усе для любої матусі" у молодшій групі "Краплинка". Маленькі артисти, разом із вихователем Тетяною Карпач, теплими віршами, дзвінкими піснями та гучними танцями вітали своїх матусь із святом Весни. А ще разом із Художником створили "чарівну листівку", частинки якої у подарунок отримали мами дошкільнят.

 

Дитячий ранок "Найкращі подарунки для рідної матусі"

02 березня 2017 року пройшов дитячий ранок "Найкращі подарунки для рідної матусі". Найщиріші вітання прийняли матусі, сестрички, тітоньки, бабусі від вихованців середноьї групи "Квіточка" . Маленькі артисти, під керівництвом вихователя Оксани Прокопчук, своїми віршами, піснями, жартами та таночками раділи приходу весни, бажали усім весняного настрою. А як здивували та викликали шквал аплодисменців таночки "Долоньки", "Квітка", а особливо "Черевички"! Тож вітаємо усіх із першими променями весни!

Дитячий ранок "Нехай у кожної дитини живе любов до України"

08.02.2017 року у дошкільному підрозділі НВК пройшов дитячий ранок "Нехай у кожної дитини живе любов до України"(група "Соняшники").
Не так давно українці відзначили День Соборності і найменші вихованці закладу також разом із вихователями Оксаною Скібчик та Оленою Чугай, своїми віршами, піснями, таночками закликали усіх присутніх до єдності, поваги та любові до рідної землі.
Незвичайний дух патріотизму панував у залі при виконанні державного гімну та молитви про Україну "Боже Великий Єдиний" усіма присутніми. Слава Україні!

 

Заняття “Українці ми маленькі. Вишиванка — вишиваночка”

20.01.2016 року у дошкільному підрозділі НВК у середній групі “Квіточка”  пройшло інтегроване заняття “Українці ми маленькі. Вишиванка — вишиваночка”. Вихователь Крилюк В.Я. продовжувала знайомити дошкілят із вишиванням, як одним із видів українського декоративно-прикладного мистецтва, розширила знання про український національний одяг.

                                                                                       

 

 Екскурсія до краєзнавчого музею
 
                                               
 
Конкурс куточків народознавства
 
      
 
Екскурсія до шкільного музею
 
   
 
 
  З 24.12.2014 - 29.12.2014 року у дошкільному підрозділі проходили новорічні свята